Datang Seminar Dan Menang Emas Percuma

Public Gold akan beri emas percuma kepada sesiapa yang bertuah di seminar emas yang dianjurkan di seluruh Malaysia. Mungkin ada yang beranggapan ini adalah seperti taktik scammer yang ingin memancing kehadiran orang ramai ke seminar mereka tapi hakikatnyanya, dah ramai yang dapat emas percuma daripada Public Gold, termasuk saya sendiri.

Saya sendiri pernah dapat 3 kali cabutan bertuah semasa seminar di Johor Bahru. Saya cuma datang, duduk dan dengar sahaja.  Sudahlah seminar percuma, dapat pulak emas percuma tanpa perlu buat apa-apa belian! Ibarat “tidur dan menang”. Pendek kata, kalau datang dan tidur dalam seminar pun masih berpeluang memang emas secara percuma!

Bukan saya seorang sahaja. Ramai lagi yang pernah dapat emas percuma daripada Public Gold. Sila lihat testimoni jujur mereka yang pernah dapat emas percuma dari Public Gold. Sebenarnya, ini adalah inisiatif marketing yang dibuat oleh Public Gold sejak tahun 2015 lagi.

 

Misi Memandaikan Masyarakat

Gold bar 1 gram Public Gold edisi Yang Dipertuan Agong

Inisiatif bagi emas percuma dalam seminar-seminar Public Gold sebenarnya strategi Public Gold untuk memandaikan masyarakat tentang emas. Public Gold nak galakkan orang ramai datang belajar, bukan sekadar beli emas. Sekarang Public Gold adalah platform jual beli emas paling mesra pelabur di Malaysia. Ia jenama emas yang paling mudah di beli dan paling mudah dijual di Malaysia dan Singapore.

Kekuatan jenama dan reputasi Public Gold sekarang di Malaysia sehinggakan Pos Malaysia juga menjadi ejen menjual emas Public Gold dan mengeluarkan emas dengan jenama bersama (co-branding) bersama Public Gold. Yang terbaru ialah gold bar 1 gram edisi Yang Dipertuan Agong.

Ia sudah jadi jenama yang dipercayaai, tinggal lagi memandaikan masyarakat tentang emas melalui seminar-seminar yang dianjurkan setiap minggu di semua pejabat cawangan Public Gold seluruh Malaysia, Singapore dan Indonesia.

Sekolah Emas Asia Tenggara

Sekarang ni, Public Gold anjurkan lebih 100 seminar setiap bulan di Malaysia, Singapore dan Indonesia secara PERCUMA (free). Ini adalah “sekolah” bagi sesiapa yang serius nak belajar ilmu emas.

Saya boleh katakan, majoriti guru-guru emas di Malaysia bersama dengan Public Gold. Antara yang ternama ialah Tuan Syukor Hashim, Tuan Mohd Zulkifli Shafie dan Tuan Azizi Ali Mentor Wang. Dan banyak lagi mereka yang berpengalaman akan berkongsi pengalaman masing-masing tentang simpanan emas secara percuma. Jadi kita berpeluang belajar terus dari mereka yang pakar.

Jadi kawan-kawan yang berkelapangan, jemput datang berlajar di mana-mana seminar terdekat. KLIK DISINI untuk rujuk jadual terkini seminar Public Gold seluruh Malaysia, Singapore dan Indonesia. Jangan risau, ianya percuma. Kalau TIDUR dalam seminar pun, masih berpeluang menang lucky draw emas percuma!

Cara Dapatkan Bimbingan Dari Saya

Boleh register terus di tempat seminar.

Bawa sekali isteri atau suami atau kawan-kawan yang sama berminat nak belajar tentang emas. Semasa register, pastikan tulis nama saya sebagai INTRODUCER (NOOR AZURA MOHAMAD, PG Code : PG014757) bagi siapa yang nak jadi pembeli emas Public Gold di bawah bimbingan peribadi saya selepas seminar.

Sila hantar wassap kepada saya (+6017 5982838) kalau ada sebarang persoalan. Saya adalah DEALER PUBLIC GOLD yang aktif sejak 2011 hingga sekarang.